maanantai 5. toukokuuta 2014

Sänky tärisi maanjäristyksessä

Kovaa hommaa! Siis thaihieronnan eli joogahieronnan opettelu. Koko kroppa on työssä mukana, eli jos joku on saanut thaihierontaa öljyttynä, on tämä ihan toista. Historiakin ulottuu kauas Intiaan ja Kiinaan, käyppä kurkkaamassa tästä linkistä, sorry on vain englanniksi.

Maanjäristyskokemus

Ulkona jyttyyttää ukkonen ja sade ropisee ihanasti, nyt on paikallinen aika kohta 23.00. Sisällä huoneessa on edelleen tukalan kuumaa, vaikka ikkuna on sepposen selällään. Hyvä ruoka ja inkivääritee piristivät oloa. Thaihieronta eli joogahierontaopetuksen jälkeen tunsin olevani lähes rättipoikki, kävin vain suihkussa ja nukuin pari tuntia. Pimeä oli jo ehtinyt tulla kun heräsin maantärähtelyyn ja ulkoa kuuluviin kiljuntoihin. Naapurikaupungissa Chiang Raissa oli maakin repeillyt, vain reilun tunnin ajomatkan päässä täältä. Tuli mieleen vaikka mitä, eli mitä ehdin pukea ja mitä ottaa mukaan, onko tallelokerossa tavaraa, en ehdi pakata rinkkaa jne. Onneksi tärähtelyä tuli vain pari kertaa, mutta kokemus oli epämiellyttävää ja olo turvaton.

Kookosmaitoa ja pikkubanaaneja, thailaisten perinteinen jälkiruoka. Herkku maksoi vain 40 bahtia naapuriravintolassa 29 cafe

Kuumuus väsyttää ja matkakin

Suomessa suunnittelin joogaavani kaksi kertaa päivässä ja välissä opettelemaan hieronnan salaisuuksia. Ainakin tänään olin ihan väsynyt ja opettaja Remco kehotti vain lepäämään. Tällä viikolla on opetusta joka päivä klo 10.30-12.30 ja 13.30-15.30. Toivon kuitenkin jaksavani huomenna mennä rentouttavaan iltajoogaan, joka alkaa klo 19. Aamut pyhitän vielä heräämiselle, jos yöllä ei saa nukuttua kuumuuden tai ympäristön äänien vuoksi.
Tämä kuva on muutaman metrin päästä huoneeni ulko-ovesta. Koko sisätie on aamulla täynnä turistien skoottereita.

Hotellin piha-alueelta kauniita asetelmia, takana vielä testaamaton poreallas.

Läheltä huonettani bambuja.

Hotellin valo-opaste.



Muuta seikkailua tulossa

Kävin varaamassa viikonlopun seikkailureissun viidakkoon. Maksettu on lauantai ja sunnuntai ulkona. Yöpyminen jossain ympäröivillä vuorilla. Hinta oli 1500 bahtia, noin 45 euroa.
Komea esite erottui toisista lähes alkeellisista muovitaskuissa olevista tekeleistä. Hintakin oli 100 bahtia enemmän.

Tällä kuitilla pitäisi päästä retkellä lauantaina.
Näillä terkuilla nukkumaan, jos uni tulisi. Alla minun nimi kirjoitettuna thaiksi. Kun luette, laittakaa jotain kommenttia niin näen onko kukaan kiinnostunut jorinoistani. Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti