keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Keitossani on kärpänen!

Uskokaa tai älkää, jokin siivekäs olento löytyi thaikeitostani! Niitä lenteli ympäriinsä ravintolassa, joten yksi oli sitten joutunut keittooni. Tarjoilija hymyili ja sanoi, että heillä kotona syödään niitä lentäviä olentoja. Sateen jälkeen ilmestyvät, näyttivät samoilta kuin meillä lentomuurahaiset alkukesästä.

Tänään kuuma päivä, aamulla satoi ja klo 18 jälkeen ukkosti ja satoi. Tekee hyvää, ei ole niin tukahduttavaa. Olo alkaa tuntua normaalilta, yksi yö nukuttu lähes hyvin. Saa nähdä miten nyt käy kun iltajooga oli peruttu. Lounaan jälkeen maa tärisi taas vähän, joten jännitettävää riittää muutoinkin kuin thaihieronnan opettelussa. Tänään jopa tunsin ehkä osaavani jotain, ainakin opettaja oli välillä sitä mieltä. Tässä linkki jalkavenytysvideoon, saa vähän esimakua mistä on kysymys thaihieronnassa.

Kevyt lounas.

Laatustandardi.

Hyviä ohjeita hyvään elämään.

Tänne pitää mennä kun on enemmän vapaata, on ihan naapurissa.




Tänään sain hieman allastuntumaa heti opetuksen jälkeen. Aurinko paistoi vielä pari tuntia pilvien takaa. Hotellissa on tällä hetkellä lähes kaikki europpalaisia, yksi israelilainen josta eilen mainitsin. Hän oli ollut vuorilla 12 päivää opetellen thaihierontaa 90 tuntia + lisäksi joogaa ja meditaatiota. Hän oli aika väsynyt, koska päivät olivat pitkiä. Jos kiinnostaa, tästä linkistä lisätietoa aiheesta. Hän lähti yöbussilla Bangkokiin, on aamulla perillä ja maksaa vain 500 bahtia.

Alan tutkiskelemaan minne täältä sitten loppukuusta ja millä kyydillä. Paluulento Bangkokista Suomeen on ostettu, mutta muuten on kaikki vielä auki.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti