lauantai 5. lokakuuta 2013

Videoiden ihana maailma

Minua on aina suuresti kiehtonut elävän kuvan taltioiminen. Siihen on ollut tuhat syytä miksi en ole ehtinyt keskittymään aiheeseen enempää. Kuitenkin aina silloin tällöin olen pystynyt tekemään jotain, jopa kaunista ja elämyksellistä.

Videoilla vedotaan tunteisiin. Youtube on täynnä erilaisia tuotoksia. Tässä yksi osatoteutukseni Matkailu muuttaa maailmaa -seminaarista loppuvuodesta 2011 Sirkus Finlandian teltassa Helsingin Kaisaniemessä. Upeana yhteistyökumppanina Haaga-Perhon ja Haaga-Helia amkn osaavat tyypit ja tietenkin ammattitaitelija Joni Pakanen.




Olen opetellut myös käyttämään digitaalisia kuvia videoiden tekemiseen ilmaisella Animoto-ohjelmalla. Testasin sitä muutamaan kertaan, ja hankin myös lisäpalvelua viidellä dollarilla. Muutoin videon kesto jäisi 30 sekuntiin. Ei sitä lisäaikaa paljon tullut noin pienellä investoinnilla, mutta vähän kuitenkin sekä lisäominaisuuksia, joita opettelen parhaillaan. Tässä yksi harjoitelmani tältä päivältä, joka saa jatkoa heti kun pääsen testaamaan windowsin elokuvaohjelmaa ja freemusicarchivea.
Lomaa odotellessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti